Ние работим с най-големият магазин за шпионска техника SPY.BG

вторник, 15 май 2012 г.

Какво представлява една микрослушалка


Както може и да се досетите от името вероятно, една микрослушалка е онази мини част от вашият мобилен телефон, която ви позволява да разговаряте и чувате всичко от телефона си, без да се налага да го държите залепен до ухото си и така да си уморите ръката. Да не говорим колко е непрактично, а понякога и опасно.

Ако например сте шофьор, една микрослушалка, която не е свързана с телефона ви, посредством кабел и така да ви създава дискомфорт, като ви дърпа главата, е много добро решение. Когато се налага да проведете важен телефонен разговор, докато карате, няма да се налага да отбивате или пък още по-опасното – да държите с една ръка волана, докато с другата държите телефона и говорите.

Просто си включвате слушалката да вдига вместо вас и си разговаряте с човека отсреща лесно и удобно, все едно е до вас в автомобила. Същата работа може да върши една микрослушалка, когато вечно бързате за някъде, а трябва и да водите телефонни разговори. Самата микрослушалка представлява една малка тапичка, която почти цялата влиза в ушния канал, и освен че чувате всичко, е напълно незабележима с просто око. Има си и примка, т.е. индукционен кабел, който свързва слушалката с вашият телефон посредством блутуут устройството. Свързването става лесно, а работата с него е повече от удоволствие – необходимост и практичност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар