Ние работим с най-големият магазин за шпионска техника SPY.BG

сряда, 30 май 2012 г.

Микрослушалки за полезни свойства

Различните видове микрослушалки може да са ни много полезни в процеса на каране на автомобил или пък просто, когато сме много заети и нямаме възможност да държим телефона си, докато разговаряме, а спешно трябва да проведем няколко разговора. Според начина на захранване има и различни микрослушалки.

Най-разпространените са тези, които се свързват посредством радио bluetooth връзка към вашия мобилен телефон. Те са малки, с телесен цвят и се поставят в ушния канал, като почти се прикриват, така че да не се забелязват с просто око. Иначе казано – няма начин никой да разбере, че разговаряте тайно с някой по мобилния си телефон.

Малките микрослушалки могат да ви помогнат и при вземането на някой изпит, когато не сте убедени, че ще се справите, а оценката ви трябва да е висока. Тогава просто записвате темите на мобилния си телефон или плейър, към който вашата микрослушалка може също да се свърже, и пускате да слушате. Прекрасен /но не толкова морален/ начин да изкарате една добра оценка или поне да вземете изпита, ако предмета не ви е толкова важен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар