Ние работим с най-големият магазин за шпионска техника SPY.BG

вторник, 10 юли 2012 г.

Основни въпроси за микрослушалка

Една малка микрослушалка би ви свършила чудесна работа, ако решите да проведете дискретна комуникация или пък имате нужда от помощ при вземането си на изпита, който така ви тормози, а просто нямате време, а и не виждате смисъл да четете много-много. Когато например шофирате, но се налага да водите телефонен разговор, важен за вашата кариера или пък касаещ важен въпрос от личния ви живот, то именно една микрослушалка, свързана към мобилния ви телефон ще свърши прекрасна работа.

Основните въпроси, които може да ви касаят, преди да си закупите такава, вероятно биха били свързани с точната й манипулация. Например как се поставя една такава слушалка? Поставянето става много лесно всъщност. Просто трябва да поставите малката слушалка, която е с размер на малко жълъдче в ушния си канал.

Не се притеснявайте, няма опасност да си спукате тъпанчето, тъй като макар и да е с малки размери и добре да се поставя в ухото, то тя не може да достигне до органа, който може да ви коства слуха. Друг въпрос, който може да ви касае, е как да я свържете с телефона си? Това става посредством магнитна индукция.

Към микрослушалка обикновено има и кабел или примка, която се поставя около врата и с нейна помощ се свързва самото устройство с телефона. След което само трябва да почакате някой да ви звънне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар