Ние работим с най-големият магазин за шпионска техника SPY.BG

сряда, 20 март 2013 г.

Микрослушалки и микро камера за ефективна работа

Различните видове микрослушалки може да имат и различно приложение, но най-вече се използват, за да слушате или провеждате телефонен разговор без да се налага да държите апарата с ръка. Особено, ако разговора е дълъг и рискувате да ви се схване ръката, докато го държите.

Микрослушалки може да са чудесен подарък и за всеки, който обича техниката и има нужда от нея. Към тях допълнение може да бъде и този стилен часовник, който разполага с множество полезни и практични функции. А най-голямата му е, че заедно с часа, той може да ви покаже и кой какво е правил, докато ви няма. Т.е. в неговите дебри има и скрита камера.

Неговият корпус е водоустойчив, което избягва притеснението, че може да се понамокри и да се развали. Особено полезно за господа, които разсеяно си мият ръцете заедно с часовника.

Камерата позволява да направите качествен аудио-видео запис в AVI формат с 640х480 пиксела и 30 кадъра в секунда или отделни снимки 1600х1200 в JPG. Вградената литиево-полимерна батерия с 280 mAh дава възможност за около 100 минути непрекъсната работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар