Ние работим с най-големият магазин за шпионска техника SPY.BG

събота, 13 юли 2013 г.

Безжични микрослушалки улесняват живота ни

С една малка безжична микрослушалка може да бъде направено много. И все полезни неща. Ако сте на път, но все пак се налага да водите телефонни разговори, вместо да отбивате постоянно или да търпите понякога досадното хендсфри на ухото си, вземете си една микрослушалка, която няма кабел за свързване директно с телефона, а прави връзката посредством примка и блутуут. Освен това е толкова малка, че се поставя в ушния канал и така на вас нищо не ви тежи, а чувате всичко ясно и чисто.

За тези пък, които имат нужда от помощ при вземането на даден изпит, отново безжична микрослушалка може да е от голяма помощ. Знаем, че в нашата любима образователна система не всичко, което се учи има практическо приложение. И можем да минем без него.

Но не и професорите, които нямат в какво друго да се преквалифицират. В този ред на мисли, вместо да правите пищови или пък да зубрите неща, които не ви се удават, то може да запишете темите на един mp3 плейър, след което да си ги пуснете и слушате посредством микрослушлката. Примката е толкова малка и тънка, че спокойно може да се сложи под дрехата и никой няма и да я забележи.


Няма коментари:

Публикуване на коментар