Ние работим с най-големият магазин за шпионска техника SPY.BG

четвъртък, 22 август 2013 г.

Микрослушалка и химикал камера ни помагат да си вземем изпита

Една микрослушалка може да ви бъде от голяма полза, когато имате нужда да водите бързи и чести разговори, но не бихте желали да ви умалява ръката или пък просто имате нужда от малко помощ при вземане на даден изпит. Заедно с една химикалка камера ще успеете да направите това реалност и така да се възползвате от практичността на новата техника.

Освен, че ще слушате с микрослушалката, химикал камерата пък ще ви помогне да заснемете нещо важно или пък да си попълните просто теста.

С тази химикалка можете да правите само аудио-видео записи и поради тази причина работата с нея е изключително лесна. Продължително натискане включва и изключва камерата и след като е включена кратко натискане на бутона стартира записа, второ натискане го спира.

При тази камера няма смяна на режими и никакви допълнителни настройки. Устройството прави AVI файлове с резолюция 1280x960, 30 кадъра в секунда и ги записва върху вградената 8 GB памет. С помощта на драйверите от инсталационния диск можете да използвате химикалката и като web камера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар