Ние работим с най-големият магазин за шпионска техника SPY.BG

сряда, 23 януари 2013 г.

Микрослушалки и други интересни джаджи

Различните видове технологични джаджи, които съчетават практичност с елегантност и изисканост, могат да ви свършат чудесна работа в различни ситуации. Да вземем например скрита камера в ръчен часовник. Часовникът ще ви бъде винаги под ръка, за да имате точно време, ако има аларма и ще може да я използвате за напомняне на различни събития, а камерата, която се намира в часовника ще ви помогне да запечатате важните моменти. И всичко това бързо и надеждно.

Друг вид джаджа -  микрослушалки, може да ви бъде много полезна при провеждането на чести разговори, докато в същото време шофирате или просто отивате от едно място на друго. Много хора, заети с ефективна бизнес дейност или просто с много срещи в своя календар, използват хендсфри. Но то има и кабел, а малките безжични микрослушалки, които работят на принципа на индукцията с приемник, ще позволят свободни движения на главата, докато говорите по телефона. Освен това те могат да се използват и за някои тайни операции.

Друг вид джаджи освен микрослушалки, които са от голяма полза и са многофункционални, са електронните часовници с gsm в тях и камера. Те се появиха наскоро на пазара, но определено са едно от устройствата, които печелят най-много поддръжници, заради своята мултифункционалност. На практика имате всичко, което ви трябва на едно място. Някои от тях имат и вградена камера. Така няма нужда да носите четири различни неща в себе си, защото ще ги имате на едно-единствено място - в часовника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар