Ние работим с най-големият магазин за шпионска техника SPY.BG

сряда, 20 февруари 2013 г.

Мини безжична микрослушалка

Това е една малка безжична микрослушалка, която ще ви помогне да водите телефонен разговор, несмущавани от никой. Тя представлява микро индуктивен приемник, който получава аудио сигнала посредством електромагнитна индукция. Това устройство е еднопосочен приемник, който можете да включите към вашия мобилен телефон, радио приемник, mp3 плеър и всеки друг аудио източник.

Изключително малкият размер на тази микрослушалка я прави почти незабележим. Принципа, на който действа е, че се поставя първо индуктивната примка около врата, след което с помощта на жак се включва към източника на аудио сигнал.

Слушалката се захранва с цинкова батерия - 1.55V. Посредством електромагнитна индукция аудио сигнала се индуцира от примката към слушалката. Колкото по-близо се намира слушалката до примката толкова звука ще бъде по висок. комплекта се включва: - Мини безжична слушалка - Индуктивна примка с аудио жак 2.5мм. - Преходник 2.5мм. към 3.5мм. жак - Преходник 3.5мм. жак към жак за NOKIA Ако искате да водите разговор по телефона или да слушате музика и да останете незабелязани тази мини безжична слушалка е идеалното решение за вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар